Follow Us

MCW@PALACE OF THE GOLDEN HORSES

—————————————————————————————
PAKEJ PERKAHWINAN TERBAIK & TERHEBAT ABAD INI 2017
—————————————————————————————

WEDDING PACKAGE + HALL
@ PALACE OF THE GOLDEN HORSES

“Well-organise sangat wedding awak. Nampak semua CANTIK dan TERATUR. Tak s...

MCW@DORSETT GRAND SUBANG

—————————————————————————————
PAKEJ PERKAHWINAN TERBAIK & TERHEBAT ABAD INI 2017
—————————————————————————————

WEDDING PACKAGE + HALL
@ DORSETT GRAND HOTEL (Subang Jaya)

“Well-organise sangat wedding awak. Nampak semua CANTIK dan TERATUR. Tak se...

MCW@CONCORDE SHAH ALAM

—————————————————————————————
PAKEJ PERKAHWINAN TERBAIK & TERHEBAT ABAD INI 2017
—————————————————————————————

WEDDING PACKAGE + HALL
@ CONCORDE HOTEL (Shah Alam)

“Well-organise sangat wedding awak. Nampak semua CANTIK dan TERATUR. Tak serabut ke...

MCW@IDCC, Shah Alam

—————————————————————————————
PAKEJ PERKAHWINAN TERBAIK & TERHEBAT ABAD INI 2017
—————————————————————————————

WEDDING PACKAGE + HALL
@ IDCC (Ideal Convention Centre Shah Alam)

“Well-organise sangat wedding awak. Nampak semua CANTIK dan TERATUR. Tak...

TENGAH BERDENYUT KEPALA BUAT PREPARATION WEDDING KE TU UOLS?? 
.
.

Haa j4ngan str3ss dan p3ning dulu tau syg syg semua :).. Jom kita mulakan dengan pilih tema ape yang korang nak untuk wedding korang ni.. Dengan langkah pertama ni sekurang kurangnya memudahkan preparati...

DAH LA SAYANG, JANGAN LAH KITA GADUH LAGI OKAY??
.
.
Haa runsing lagi lah bakal ratu sehari kita ni nak pilih tempat kahwin kan.. Berg4duh sampai bercantum dah kening tu dek non. Silap2 nanti melayang sepatu tajam Louboutin uols.. hiks..

.
Relax jap.. nahh, we all share...

Salam Semua... 

Tema putih lagi.. asik asik putih..

Maybe somes people akan cakap mcm ni.. tapi bagi kami, tema perkahwinan yang bewarna putih adalah tema 'everlasting'.. Sampai bila pun colour ni tetap intrend.. Tak kisah la 10 tahu lepas atau 10 tahun akan datang..  Wa...

February 7, 2017

Salam Semua...

Berbalik pada idea mencari tema apa yang sesuai buat majlis anda. Kat sini  akak nak suggest tema perkahwinan " greens wedding ".. tema macam ni agak 'IN THING' di awal tahun ni.. yerlaa semua pun nak wedding lain daripada yang lain.. To those yang suka k...

Please reload

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square

February 7, 2017

Please reload

Recent Posts
Search By Tags
Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archive
Please reload

DESIGNING AND DECORATING WEDDINGS & EVENTS

All Right Reserved by MCW EVENTS SDN BHD mahligaicreative@gmail.com  03-51317786

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now